‪#‎beershirtweek‬

De laatste exemplaren van het Reahel t-shirt. Nu voor maar 10 euro. Bij interesse, stuur een berichtje. Nog beschikbaar in maat M, L en XL

More Info

Hopperbox

De Scheepsbouwer verkeert in goed gezelschap! Deze maand in de Hopperbox. Bestel hem snel, want op=op. Welke film ga jij hier bij kijken?

More Info

Open Monumentendag

Afgelopen zaterdag waren de werf en de brouwerij open voor publiek. Symbolisch opende burgemeester Gerbrandy de Open Monumentendag, door de mout in de brouwketel te scheppen.

More Info

Open Monumentendag

Zaterdag 12 september is de jachtwerf de hele dag geopend. Burgemeester Gerbrandy zal hier om 9:30 het startschot geven voor de Open Monumentendag. Brouwerij Brandsma brouwt op deze dag een bier op de 50 liter installatie. En uiteraard is er dan ook wat te proeven en te kopen.

More Info

Werf evenement groot succes

Afgelopen vrijdag 3 juli was er een groot feest op Reahel. Cultuur en ambacht ontmoetten elkaar. Er was fantastische muziek en er waren vele enthousiaste bezoekers. De Scheepsbouwer en de Reahel van de tap vielen goed in de smaak van vele bezoekers. Bedankt voor alle positieve reacties op mijn bier.

More Info

Ambacht & Cultuur

Op 3 juli is er een ambacht en cultuur evenement op de werf te Reahel. Brouwerij Brandsma zal daarbij zijn bieren presenteren. Er is muziek en er zijn verschillende ambachtelijke marktkramen. Entree is gratis. Iedereen is welkom vanaf 17:00 uur.

More Info

Nieuw bier “Japke” ABT flessenbier van de maand mei

Deze weizen heet “Japke” en is in mei exclusief verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Kijk op de website http://www.alliantie-van-biertapperijen.nl voor een café bij jou in de buurt. Helaas heeft Friesland nog geen ABT café, dus de Friezen zullen toch even de provincie uit moeten om dit biertje te kunnen proeven. De Toeter, de Pintelier en […]

More Info

Lentebierenfestival Leeuwarden

Het was een mooi feestje afgelopen zaterdag in de Harmonie. Gezellig druk, mooie bieren. Veel positieve reacties.

More Info

Nieuw: T-shirts Reahel

Nu ook verkrijgbaar: Reahel t-shirts. Verkrijgbaar in de maten M, L en XL. Ook enkele girlies. Op=Op. 15 euro per stuk, exclusief eventuele verzendkosten.

More Info